در تور خوزستان گردی ما بهترین تورهای گروه های مختلف و جاذبه های خوزستان مثل کول خرسون جزیره شهیون دانیال نبی و .... را به شما معرفی می کنیم خرداد 1401
تور خوزستان
سلام دوستان در این صفحه تورهای خوزستان گردی را به شما معرفی می کنیم اگه تمایل دارید از سفر های آینده ما مطلع شوید شماره موبایلتان را در فرم بالا ثبت بفرمایید .
خلاصه تور خوزستان :
شب حرکت از تهران
روز اول: پس از صبحانه از دره کول خرسون بازدید می کنیم وسوار قایق می شویم و به جزیره شهیون بر روی سد دز می رویم ،شب را در جزیره کمپ می کنیم و بعد از زدن چادرها کنار آتش جمع می شویم و یه شب نشینی فوق العاده به همراه رقص و آواز خواهیم داشت شام جوجه کباب مخصوص لیدر را نوش جان می فرمایید.
روز دوم: صبحانه املت آتیشی میل می فرمایید و سوار قایق ها می شویم کمی بر روی رودخانه گشت می زنیم در اسکله سوار اتوبوس می شویم و از آرامگاه لیث صفاری دیدن می کنیم ناهار را در یکی از خانه های تاریخی میل می فرمایید بعداز ناهار برنامه قایقسواری در رودخانه کارون را داریم ، به سمت زیگورات (چغازنبیل) میرویم ما هم در شب و هم روز بعد از زیگورات بازدید می کنیم و به محل اقامتمون می رویم و مردم مهمان نواز این خطه به استقبال ما می آیند و با غذای محلی و قهوه عربی از ما پذیرایی می کنند
روز سوم: صبح بعد از صبحانه از چغازنبیل بازدید می کنیم و به سمت شوشتر می رویم و از سازههای آبی شوشتر بازدید می کنیم لیدر ما توضیحاتی درباره این سازه ها به شما ارائه می دهد ، به سمت شوش می رویم و از کاخ آپادانا و قلعه فرانسویهاو دانیال نبی بازدید می کنیم و سری به بازار شوش می زنیم فلافل های خوش مزه ای این بازار دارد بعد از ناهار با کلی خاطره بی نظیر به سمت تهران حرکت می کنیم
ممکن است برنامه سفر برخی از تور ها با برنامه بالا کمی متفاوت باشد در ادامه تمام جاذبه های نام برده شده را معرفی می کنیم امیدوارم در تور خوزستان خاطرات فوق العاده ای داشته باشید .
معرفی جاذبه های خوزستان :
خوزستان یکی از بهترین مقاصد گردشگری در زمستان و تعطیلات نوروز است. این منطه علاوه بر مناطق طبیعی بکر، آثار تاریخی زیادی دارد.
1. دره کول خرسون:
یکی از جاذبههای طبیعت خوزستان دره کول خرسان یا خرسون است. کول در زبان محلی به معنی دره است. گویا این منطقه در گذشته محل زندگی خرس بوده، به همین دلیل به این اسم معروف شده است. این دره بر اثر عبور آب رودخانه به وجود آمده است.
برای رسیدن به این دره، 30 کیلومتر از دزفول در جاده شهیون حرکت می کنیم. به روستایی به نام اسلام آباد میرسید. از روستای اسلام آباد تا شروع تنگه حدود 5 کیلومتر است. شما بسیار باید مراقب باشید چون در این دره خطر سیل بسیار بالاست. به همین دلیل به دره ارواح هم معروف است .
شما فیلم و عکسهای بیشتری از دره کول خرسون، راهنمای کامل سفر به این دره، به همراه شماره افراد محلی رو میتوانید در لینک زیر مشاهده کنید.
راهنمای کامل سفر به دره کول خرسون
مسیر این پیمایش رو میتونید در لینک زیر ببینید.
راهنما خواندن فایل ها در موبایل
2. جزیره شهیون:
جزیره شهیون، که به جزیره سد دز هم معروف است، یکی از جاذبههای طبیعی استان خوزستان است. این جزیره بر اثر بالا آمدن آب رودخانه و ساختن سد به وجود آمده و خالی از سکنه است. ما راهنمای کاملی برای سفر به این جزیره، به همراه عکس و کلیپهای زیبایی از جزیره در لینک زیر قرار دادهایم. میتوانید از شماره افراد محلی که در زیر قرار داده شده نیز استفاده کنید.
شما بعد از دیدن کول خرسون میتوانید به روستای اسلام آباد برگردید و جاده را به سمت روستای پامنار ادامه بدید. سپس به دریاچه سد دز میرسید و پس از طی کمتر از 4-5 کیلومتر به اسکله میرسید. میتوانید با قایق به جزیره برید.
راهنمای کامل سفر به جزیره شهیون
3. آرامگاه یعقوب لیث صفاری:
بعد از بازدید از کولخرسون و جزیره شهیون که در شمال استان خوزستان قرار دارد، به سمت جنوب خوزستان حرکت میکنیم. در فاصله 19 کیلومتری جنوب شهر دزفول و در نزدیکی روستای اسلام آباد، مقبره یعقوب لیث صفاری، اولین پادشاه ایرانی بعد از اسلام قرار دارد.
یعقوب که بود:
"پدر یعقوب، به شغل رویگری مشغول بوده است. یعقوب هم تا جوانی به همین شغل مشغول بود. تا اینکه عدهای از عیاران او را به عنوان فرمانده خود انتخاب کردند. یعقوب مردی بسیار زیرک و باهوشی بوده و یاران او به شدت به وی وفادار بودهاند. او ابتدا خود را مطیع خلیفه نشان میدهد ولی با قدرت گرفتن، اعلام استقلال میکند. او به خلیفه نامه نوشته و میگوید که تا بغداد را نگیرد، راضی نمیشود. جنگی در نزدیکی بغداد میان سپاه خلیفه و سپاهیان یعقوب درمیگیرد که یعقوب پیروز این میدان میشود. یعقوب در میانه نبرد به بیماری قولنج دچار میشود و نمیتواند بغداد را فتح کند. به گندی شاپور برمیگردد تا بعد از بهبود بیماری دوباره به جنگ خلیفه برود. اما او بر اثر همین بیماری میمیرد.
خدمات:
"یعقوب اولین پادشاه بعد از فروپاشی امپراطوری ساسانی است. او زبان فارسی را به عنوان زبان رسمی کشور اعلام کرد. گفته میشود که اگر شاعری به زبان عربی در حضور یعقوب شعر میگفت مورد غضب پادشاه قرار میگرفت و زبانش را میبرید. به روایتی اگر یعقوب لیث صفاری نبود، چیزی از زبان فارسی باقی نمیماند. آرامگاه یعقوب مربوط به دوره سلجوقیان و قاجار است. شاید به دلیل همین عربستیزی، توجه زیادی به مقبره او نشده است و بعضی از قسمتهای آن تخریب شده است.
4. زیگورات چغازنبیل:
این معبد باستانی، اولین اثر ثبت شده ایران در میراث جهانی یونسکو و مربوط به 1250 سال قبل از میلاد مسیح است. این معبد در 46 کیلومتری غرب شوشتر و کنار رود دز قرار دارد. در سال 1311، گروهی انگلیسی که برای کشف چاههای نفت در این منطقه جستجو میکردند، این معبد را کشف کردند. جالب است که در آن زمان از آجر پخته شده برای ساخت بنا استفاده کرده بودند. روی بعضی از آجرهایی که در اکتشافات پیدا شده، به زبان میخی توضیحاتی درباره این بنا داده شده است. این آجرها دور تا دور بنا، در یک ردیف قرار داده شده است. ترجمه متن آجرها به شرح زیر است:
"من اونتاش، با آجرهای طلایی، نقرهای، سنگهای عقیق سیاه و ... این معبد را ساختم و به خدایان نپیرشا و اینشوشینک، از محله مقدس هدیه کردم. کسی که آن را ویران، آجرهای آنرا منهدم، طلا، نقره و سنگهای عقیق سیاهش را بردارد و به محل دیگری ببرد، باشد که نفرین خدایان نپیریشا و اینشوشینک وکریریشا بر سرش نازل شود و باشد که نسل او در زیر خورشید برچیده شود".
5. سازههای آبی شوشتر در تور خوزستان گردی
این مجموعه جالب که نشانه نبوغ ایرانیان در دوران هخامنشیان و ساسانیان است شامل پلها، آسیابها و کانالهایی برای هدایت و استفاده بهتر از آب است. این اثر در یونسکو ثبت جهانی شده است. دیدن این سازههای آبی، خالی از لطف نیست. حتما از راهنمای محلی بخواهید که برای شما نحوه کار کردن آسیابها و کارگاههای صنعتی که کنار آب قرار داشتهاند را توضیح دهد.
6. کاخ آپادانای شوش:
این کاخ در شهر شوش قرار دارد و به دستور داریوش بزرگ ساخته شده است. البته امروزه تقریبا چیزی از کاخ باقی نمانده است. در سال 1274 طبق قراردادی که بین ناصرالدین شاه و دولت فرانسه امضا شد در قبال ده هزار تومان، حق اکتشاف آثار باستانی ایران به هیئت فرانسوی به سرپرستی مارسل دیولافوا واگذار شد. فرانسویها هر آنچه که میتوانستند با خود بردند و اگر امکان بردن نبود، آن را نابود میکردند. دیولافوا در کتاب خاطراتش مینویسد:" سر گاو سنگی بزرگی را پیدا کردیم که در حدود 12 هزار کیلوگرم وزنش بود. نمیتوانستیم آن را به فرانسه منتقل کنیم. نتوانستم به خشم خود مسلط شوم و با پتکی به جان حیوان سنگی افتادم و تکه تکهاش کردم".
7.قلعه فرانسویها
فرانسویها در کنار محل باستانشناسی قلعهای میسازند تا بتوانند از اشیایی که پیدا میکنند محفاظت کنند و سپس آنها را به فرانسه منتقل کنند. در بین آجرهای این قلعه، از آجرهایی که از محل باستانشناسی چغازنبیل و آپادانا پیدا شده بود استفاده کردند.
در حیاط موزهای که کنار قلعه قرار دارد، شما سنگهای پیدا شده کاخ آپادانا را میبینید که بدون حفاظ رها شده تا نابود شوند. البته چیز زیادی هم از آنها باقی نمانده که این نشانه کم لطفی مسئولین به این میراث چند هزار ساله است.
8.مقبره و زیارتگاه دانیال نبی:
با فاصله خیلی کمی از آپادانا و قلعه فرانسویها، مقبره دانیال نبی قرار دارد. مقبره وسط بازار است و شما پیاده میتوانید به آنجا بروید. آنجا دارای فلافلفروشیهای فوقالعادهای است. حتما سری به این زیارتگاه بزنید و لذت ببرید.
امیدوارم این سفرنامه براتون مفید بوده باشه این سفر بهتون خوش بگذره.
کلیپ زیبایی از جزیره شهیون
کلیپ زیبایی از خوزستان گردی
تماس با شما وظیفه ماست
خیلی خوشحال می شویم پاسخ گوی سوالات شما باشیم شما می توانید با شماره پشتیبانی سایت 02122472623 تماس بگیرید و یا در فرم زیر شماره تماستون وارد کنید تا ما با شما تماس بگیریم.